Stående buffet

Stående buffet

Vores stående buffet serveres i små portionsskåle, så den enkelte gæst kan tage flere retter. Retterne egner sig godt til at spise stående eller, steder, hvor der ikke er så meget plads.

Fisk

Vinter - 1. december - 28. februar

  • Kammusling & jordskoksalat hertil hasselnøddeolie
  • Tatar af fersk laks og varmrøget ørred med kardemommesirup, dild & syrnet fløde
  • Torsk balotine serveret med foie gras creme, hertil syltede figner og petit salat

Grønt

Vinter - 1. december - 28. februar

  • Julesalat, Bulgur vendt i merianpesto
  • Sellerifrikasse med savojkål og portvinsmarineret morkel
  • Blomkålssalat med sprødt ventreche og persillepesto
  • Stegt kartoffel med enebær granulat

Kød

Vinter - 1. december - 28. februar

  • Braiseret Oksekæber i Maderia med stegt endivie
  • Carpaccio af oksemørbrad med sennepscreme høost samt syltede svampe
  • Kalvetyksteg krydret med mild sort peber med citron og portvin skum
  • Confit af Land And med saltkogt valnødder, hybenkompot og karryurt
  • Terrin af kalv med pære- portvinskompot og tyttebærs emulotion

Ost og sødt

Vinter - 1. december - 28. februar

  • Citrontærte med brændte figner, råcreme og sprødt
  • Vinter pære kogt i Gigondas med Chokolademousse
  • Mazarin kage med honning kanel syltede pærer
  • Nøddekage med nødde/kanel Frosting

 

Oste

  • Knuthenlund : Fårebrie med salt nødder
  • Høost Naturmælk fra ko med karamelliseret dadel og mandel knas
  • Gedsted: blå kornblomst med hyben kompot
  • Anholt, hvidskimmelost blød flødeost
  • Læsø, moden rødkit med abrikos og rosmarinolie