Små retter i skåle

Små retter i skåle

Vores stående buffet serveres i små portionsskåle, så den enkelte gæst kan tage flere retter. Retterne egner sig godt til at spise stående eller, steder, hvor der ikke er så meget plads.

Fisk

  • Stenbidderrogn med jordskokkecreme, sprød jordskokke & purløg (januar-april)
  • Hjemmerøget laks som tatar med dild & karse, æggecreme 63*c & sprødt brød
  • Taskekrabbe med fermenteret daikon, avokadocreme & ponzu
  • Ceviche af hvid fisk med sprød glaskål, chulpi majs & røget gulerods emulsion
  • Grillet dansk blæksprutte med muslingefløde & kål

 

Grønt

  • Confiterede kartofler med syltede agurkekugler, dildolie & rygeost
  • Danske asparges med aspargesemulsion & ramsløg (maj-juni)
  • Tatar af saltbagt knoldselleri, sylt, parmesanemulsion & vild peberrod
  • Små rødbeder med solbær & skovmærke emulsion
  • Forskelligfarvede tomater syltet i sort the med oliven & rød basilikum

Kød

  • Rørt tatar af kalveinderlår, confiteret æggeblomme, karse & syltet blomkål
  • Foie gras, brioche & frugt
  • Graasten kylling, hoisin, sprødt skind, forårsløg & syltet radise
  • Australsk oksebavette med karl johan emulsion & syltet agurk
  • Ibericoskinke med salsa romesco & brændt hvidløg

Ost og sødt

  • Gammelknas med kvædekompot & saltet müsli (fast komælksost)
  • L’Explorateur med sennepssyltet pære(blød hvidskimmelost, komælk)
     
  • Lys chokolade mousse, smørristet brød & passionsfrugt
  • Popcorn pannacotte med vanilje & karamelliserede popcorn
  • Danske jordbær med hybenrosegastrique & saltet karamel (juni-august)
  • Muffin med syltede rabarber, bagt hvid chokolade & citronverbena marengue
  • 3 slags petitfours