Receptionsmenu

Receptionsmenu

Receptionsanretningerne er små smukke ”bidder”, som vi anretter på flotte fade, og opsætter på buffeter. Alt er anrettet, så det kan spise nemt og diskret.
Vi anbefaler en menu med lidt af hvert - både fisk, grønt, kød og sødt.
Som supplement kan der vælges nogle snack fra vores snackmenu, de er velegnet til at placere rundt omkring i lokalerne.

Hele året

  • Ristet kalve brisler med tør sherry 
  • Confit af laks med safran fennikelcrudité 
  • Kammusling med jordskokpure og hasselnøddeolie 
  • Røget kuller på hvidløgs croûtons og olivengranulat 
  • Sprød risotto med pancetta 

Efterår

1. september til 30. november

  • Ferskrøget laks med Sze Chuan peber/selleripure og karse Chili Cress 
  • Rimmet hvidfisk på sprød rugbrød med lime og salat af krydderurter
  • Let røget vildand med skovsvampe og persillegranulat 
  • Harissa Gravad Okse med chili syltede sensommer svampe 
  • Fasan frikasse i mini tartelet med peberrod, bladpersille og fermenteret skalotteløg
  • Avocado, poppet sorte ris, saltet græskarkerner og mælk kogt hvidløg 
  • Grillet polenta med syltede artiskokker og auberginecreme

 

Vinter

1. december til 28 februar

  • Torsk balotine, foie gras creme, syltede figner og petit salat
  • Relitte af varmrøget ørred, kardemommesirup, dild og syrnet fløde
  • Special røget laks, rødbede vinaigrette, sprøde salater og lufttørret skinke
  • Carpaccio af oksemørbrad, sennepscreme, høost, rucola samt syltede svampe
  • Terrin af kalv, pære- portvinskompot og tyttebærsemulotion
  • Gris ”boston butt” på grillet polenta og syltede artiskokker
  • Confit af Land And, saltkogt valnødder, hybenkompot og karryurt
  • Sellerifrikasse i savojkål og portvinsmarineret morkel
  • Bulgur med merianpesto, tranebær og sprød aubergine

 

 

Oste

Danske Osterire

  • Knuthenlund : Fårebrie med salt nødder
  • Høost Naturmælk fra ko med karamelliseret dadel og mandelknas
  • Bovbjerg Fyr: Fyrmesterost med brændte figner
  • Gedsted: blå kornblomst med hybenkompot
  • Anholt, hvidskimmelost blød flødeost
  • Læsø, moden rødkit med abrikos og rosmarinolie

 

 

Søde

  • Mazarinkage med honning- kanelsyltede pærer
  • Chokolade kage med vanilje kogte abrikoser og dadler
  • Macarons efter kokkens humør
  • Chokoladeskaller med mousse af årstidens bær 
  • Mini Citrontærte med brændte figner  
  • Panna Cotta med Chili,  blå blommer og dadler

 

Priser på receptions anretnings på fotte fade.

Lille anretning 5 forskellige per gæst                    kr. 125,-
Let anretning  7 forskellige per gæst          kr. 175,-
Større anretning 10 forskellige. per gæst    kr. 220,-
Mættenede receptions anretning 16 stk. gæst    kr. 360,-

  Tillæg for kokke til anretning på stedet kr. 350,00 kr. pr. time. 

               
     

Minimum 40 kuverter
Rabat 10-20 % over 200 kuverter. 
Priserne er excl. moms og levering.

 

Luksus-canapéer

  • Østers med syltede rødløg i hindbæreddike
  • Sort Hummer med chili/lime mayonaise - dagspris
  • Rossini kaviar med blinis og syrlig créme - dagspris
  • Foie Gras terrine med røde kartofler

 

Tillægs pris fra kr. 25,00 pr. stk.