Kantinedrift

Altid en frisklavet, smagfuld og farverig frokost at se frem til.

 

Via Venture Partners

Vi driver kantine og forpagtninger med hjertet og lægger stor vægt på kvalitet og gensidig forståelse.

 

Således har vi stor fokus på, at imødekomme efterspørgslen og på at skabe et langsigtet win-win samarbejde, når vi driver kantine. Vores mad er både smagfuld og præsentabel og alt er lavet fra bunden med inspiration fra hele verden. Vi handler lokalt og primært økologisk med omtanke og respekt. Vi arbejder med engagerede kokke som forstår sig på god service.

 

 

Vi tager udgangspunkt i to kantinekoncepter og to aftaleformer

Energi og udfordring

Et kantinekoncept med fokus på de ansattes energiniveau. Flere mindre måltider, 80% sundhed og 20% forsømmelse, stabilt blotsukker, højt energiniveau, indbydende mødeservice og stort engagement fra køkkenpersonalet i kantinen, som sætter smag på dagen.

Traditioner

En kantine med mange klassikere, men også overraskelser. Altid 3 valgmuligheder, så der er noget til en hver smag. Vi lytter til gæsternes ønsker og sætter os grundigt ind i jeres behov og værdier, så vi lever op til forventningerne.

Partnerskab

Vi driver jeres køkken, på jeres vegne, men med vores kompetencer og organisation. Vi sørger for dygtigt og motiverede ansatte og lukrative indkøbsaftaler og alt hvad der tilhører en professionel kantine. Alt drives efter en 100 % transparent partnerskabsaftale. Vi fastlægger i fællesskab aftalte retningslinjer og budget for jeres kantine. Således har I som ejer af køkkenet overblikket uden selv at skulle stå med ansvaret, ledelsen, udviklingen m.v.

Forpagtning

Vi overtager driften af køkkenet ud fra de i fællesskab aftalte rammer, sortiment, priser osv. For dette betaler vi en forpagtningsafgift til jer, som beregnes ud fra omsætningen. Såfremt kantinens køkken har yderligere kapacitet, sørger vi for udnyttelsen heraf i form af eksterne leverancer. Således bidrager vi til en højere forpagtningsafgift.

Send os en mail