Event catering

VIP har mere end 30 års erfaring i eventcatering. Derfor tør vi godt kalde os selv for specialister. Det gælder alt – lige fra sammensætning af den helt rigtige menu til afvikling af arrangementet.

 

Uanset om der er tale om firmafester, store kulturelle begivenheder, udstillinger, konferencer eller noget helt fjerde, har vi erfaringen. Derfor mestrer VIP totalløsninger inden for al eventcatering. Gode råvarer er vigtige – men tilberedning er alfa omega. Vores professionelle kokke sørger for at skabe den helt rigtige menu, ligesom de gerne hjælper med valg af vine. Vi ved, at grundigt arbejde kan smages. Derfor gør vi altid vores ypperste, for at skabe den helt rigtige menu til vores kunder.

Book et uforpligtende møde med os og hør om vores ideer, råd og vejledninger.    

 

"Vi oplevede en helt særlig grad af indlevelse, professionalisme og kvalitet i samarbejdet med VIP.  Maden var uovertruffen og original, personalet var venlige og dygtige - alt i alt et positivt forløb!"

 
Et vellykket arrangement kræver en velsmagende menu. Men det er også afgørende at have rammerne på plads. VIP har et team af professionelle tjenere, der ved, hvad det vil sige at levere den bedste kundeservice. Vi tilbyder også hjælp til underholdning, musik, lyd, lys og dekorationer – ligesom vi kan sørge for alt, fra service, borde og stole, til oprydningen efter et godt arrangement.

Send os en mail