Den store middag gourmet

Gourmetmenu

Vi tilbyder at tilberede en flere retters gourmetmenu til mindre selskaber, hvor man ønsker, at gæsterne får en ekstraordinær madoplevelse. Vores kokke vil være synlige igennem hele middagen og på den måde være en del af oplevelsen.

Eksempler på retter

  • Peberet vild brøndkarse suppe med lime
  • Røget kuller med linser & croûtons
  • Kammusling & jordskok salat hertil hasselnøddeolie
  • Terrin af vildand, andelever, shiitake, timian & mælke kogt hvidløg
  • Pølser på torsk og sandart med koriander & muskatblomme
  • Mark-champignon fyldt med snegle & kylling hertil rødvin sauce
  • Foie gras lagt i lag med røde kartofler & persillerod
  • Pakke af savojkål med braiseret fasan bryst & tranebær
  • Confit af laks med safran fennikel salat
  • Ristet kalve brisler med tør sherry glaseret perleløg & soja bønner
  • Rillette af kanin & selleri hertil rødbede purèe
  • Dens lår er braiseret i estragon
  • Pære kogt i Gigondas & brændte figner serveres med afdryppet tykmælk
  • Chilie syltet blå blommer med vanille panna cotta
  • Chokolade Nemesis