Buffet

Buffet

Vores buffetmenuer bliver opsat på buffeter afstemt efter antal af gæster, så man undgår unødig kø. Mange gange vælger vi at servere forretten eller desserten fra separate buffeter eller ved bordene for at skabe mere ro i festrummet.

Fisk

Efterår fra 1 september - 30 november

  • Havfrisk hvidfisk med persillerodspure, lime og salat af krydderurter
  • Rim bagt torsk med sprød spæk hertil grillet jordskokker og chili- æblecrudité  
  • ​Ferskrøget laks med Sze Chuan peber hertil bagt selleri, knust æg og karse Chili Cress

 

Kød

Efterår fra 1 september - 30 november

  • Fasanfrikasse i tartelet med peberrod, persille og fermenteret skalotteløg
  • Confit af Landand med saltkogt valnødder, hybenkompot og karryurt
  • Peberstegt skovgris med syltede efterårsgrønt, hyldebær-timiansauce og cremet grønkål
  • Grillstegt Hanger Steak med bagte rødder og hyldeblomst-tranebærkompot 
  • Braiseret Kanin i Pernod med cremet kålrabi, salvieemulsion og brændt salatløg
  • Gravad Okse med harissa og brunfarin serveret med chilisyltede sensommer svampe, basilikumsolie  og Vesterhavsost

Grønt

Efterår fra 1 september - 30 november

  • Persillerod og kartoffel knust og rørt med hasselnødder, merian og rabsolie
  • Ovenstegte efterårsrodfrugter vendt med krydderurter 
  • Blandet grønsalat med hvidløgsbrød
  • Forskelligfarvede tomater med mozarella, oliven, croutons & basilikum
  • Grønsalat med syltetpære, ristede walnødder & parmesan
  • Perlebyg med ristede svampe, ricotta & salvie
  • Kartoffel- porretærte med syrnet fløde og purløg
  • Rå marineret spidskål med honingsyltede skovsvampe

Ost

Efterår fra 1 september - 30 november

  • Høost Naturmælk fra ko med karamelliseret dadel og mandelknas
  • Bovbjerg Fyr: Fyrmesterost med brændt figner
  • Gedsted: blå kornblomst med hybenkompot
  • Knuthenlund : Fårebrie med salt nødder
  • Gedsted: blå kornblomst med hybenkompot
  • Knuthenlund: Røde ged med abrikos og rosmarinolie

 

 

Sødt

Efterår fra 1 september - 30 november

  • Chili syltet blå blommer med vanille pannacotta
  • Chokolade ”Nemesis” kage med nøddeknas
  • Trifle af fermenteret rabarber og vanilje bagteæbler
  • Mazarinkage med honning- kanelsyltede pærer